... ...

Bij ons betaalt u veilig en snel

Uw betaling bij Wolliez

Onze betalingen gaan allemaal via de beveiligde systeem van Mollie payment services. Zodat u in alle rust veilig uw betalingen kan doen, zonder risico’s en zonder dat er iemand bij uw betaalgegevens kan. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw betaling af te ronden. Alle betaalmogelijkheden zijn gratis.

iDEAL
Uiteraard kunt u op Wolliez betalen met iDEAL, dit is eenvoudig en snel via uw eigen bank. Het voordeel is dat een betaling met iDEAL meteen bij ons binnen is en wij uw bestelling dus meteen kunnen verwerken. Dat is dus erg handig voor uw last minute bestelling.

Mister Cash
Dit is de bankbetaling voor onze Belgische klanten. Na het invullen van uw adres gegevens is het mogelijk om voor deze betaaloptie te kiezen. Mister Cash betalingen zijn over het algemeen heel snel bij ons binnen. Uw bestelling wordt dan zo spoedig mogelijk verzonden. Bankoverschrijving Het is ook mogelijk om met een bankoverschrijving te betalen. U ontvangt dan een betaallink in uw email om de betaling af te ronden. Uw bestelling wordt dan door ons verwerkt zodra u de betaling heeft verricht. Deze betaal-link werkt een tijdje zodat u niet hoeft te haasten.

Sofort Banking
Dit is de bankbetaling voor onze Duitse klanten. Na het invullen van uw adres gegevens is het mogelijk om voor deze betaaloptie te kiezen. Sofort Banking betalingen zijn over het algemeen heel snel bij ons binnen. Uw bestelling wordt dan zo spoedig mogelijk verzonden.

Mocht je nog vragen, opmerkingen en/of klachten hebben over de betaalmogelijkheden van Wolliez? Neem gerust contact met ons op via sharon@wolliez.com We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.