... ...

Retourrecht

Retourneren is wettelijk geregeld in de wet "kopen op afstand" ter bescherming van de consument. Je kunt je bestelling zonder opgave van redenen binnen 14 dagen ontbinden binnen de zogenaamde "afkoelingsperiode". De termijn van 14 dagen gaat in op de dag na ontvangst door of namens de consument, daarna is je bestelling definitief.  Wolliez gaat echter verder en geeft u 30 dagen de tijd.

Wil je jouw aankoop retourneren? 
Indien je jouw aankoop wil retourneren, neem je per e-mail of telefonisch

+31 (0) 33 – 476 83 63 contact op met onze klantenservice. Geef aan dat je jouw product wilt retourneren. Retourneer het product, inclusief alle toebehoren en originele aankoopbon, ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking. Het product mag slechts in die mate geopend of gebruikt zijn om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden. 

Stuur je product niet zomaar retour, zonder eerst contact met ons op te nemen. Aangezien je bestelling daarmee niet is geannuleerd, loopt de facturering in dat geval gewoon door.

Kosten retourzending
De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor jouw eigen rekening. Zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na de retourontvangst van de producten wordt het aankoopbedrag minus eventuele door Wolliez.nl gemaakte verzendkosten voor de retourzending overgemaakt op jouw bank- of girorekening.

Voorkom hoge verzendkosten bij retourzending
Wij vragen om de retourzending waar mogelijk in de originele verpakking te verzenden.


Vragen?
Heb je vragen over het retourneren van je product? Neem contact met ons op via e-mail of telefonisch op +31 (0) 33 – 476 83 63.