... ...

Wolliez is in april 2016 ontstaan uit liefde en voorkeur voor mooie unikat kleurverloopgaren. Het streven is om de grootse collectie kleurverloopgaren in de benelux op te bouwen, die bovendien uit voorraad kan worden geleverd. Dit alles vanuit een overzichtelijk en klantvriendelijke webshop.

Wolliez heeft geen winkel, maar biedt wel de mogelijkheid om de bollen in Amersfoort te komen bekijken of af te halen. Tevens zijn daar diverse shawl ontwerpen te bewonderen voor het opdoen van de nodige inspiratie.Wolliez streeft naar een breed assortiment met een zo hoog mogelijke kwaliteit. Vandaar dat we maandelijks ons assortiment uitbreiden met nieuwe soorten unicat kleurverloopgaren in diverse looplengte’s.

Naast producten van uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen hecht Wolliez grote waarde aan betrouwbaarheid, snelle verzending en uiteraard een ouderwets goede service. Dat betekent dat wij alleen producten verkopen waar wij zelf qua samenstelling en kwaliteit voor de volle 100 procent achter staan. Ook streven wij ernaar dat iedere bestelling binnen 48 uur op het opgegeven adres wordt afgeleverd.

Heb je een vraag of opmerking? Neem gerust contact met ons op via sharon@wolliez.nl. Je tips over hoe wij onze service kunnen optimaliseren of vragen over ons assortiment worden altijd gewaardeerd.